Műsorújság
RTL Most

Háborús övezetben forgatott romantikus klipet Balázs Pali

A nehézségektől sem riadt vissza a romantikus dalok hazai királya, aki lenyűgöző helyszínen, a Perzsa-öbölben forgatta vadonatúj videoklipjét egy szigeten.

Eddigi pályafutásom talán legszebb környezetében készült a film – meséli lelkesen Balázs Pali, s azt sem hallgatja el, mennyi nehézséggel kellett szembe néznie a munkafolyamatok során.

„A Közel-Kelet mesés hely, a maga összes ellentmondásával és politikai helyzetével. Így nem is volt kérdés számomra, hogy Iránban járva klipet készítek a vadonatúj lemezem egyik legszebb dalára, a Sírd ki magad című lírai szerzeményemre. Kish szigetén egy 52 éve elsüllyedt görög halászhajó emlékhelyén forgattunk. Ez a hajó napra pontosan 2 évvel a születésem előtt futott zátonyra. Hiszek a misztikus dolgokban, nem véletlen, hogy rátaláltam erre a helyszínre, s pont a születésnapomon van az évforduló."


A Muzsika TV sztárja azt is elárulta, hogy nagyon szerették volna, ha helyi hölgyek is szerepelnek a videóban, de az utolsó pillanatban úgy döntöttek, hogy lemondják a csadoros nők statisztálását, mert kiderült, hogy 15 korbácsütéssel büntették volna őket, ha a válluk véletlenül látszik a felvételen, és ezt pedig nem kockáztatta a zenész. Mint ahogyan azt sem, hogy a hajóroncsok közé bemerészkedjenek, ugyanis a helyi biztonsági főnök szerint életveszélyes lett volna ott énekelnie és forgatniuk.

„Mindezek ellenére a rajongóim visszajelzése alapján megérte ilyen messzire utaznom, hiszen 22 éves pályafutásom talán legédesebb romantikus desszertje lett ez a klip, amely  néhány  nap alatt   már több mint 130 ezer megtekintésnél jár .”


Nézd meg Te is:

#együttsikerül #maradjotthon