Műsorújság
RTL Most

Gratulálunk! Az RTL Klub tarolt a Televíziós Újságírók Díja gálán!

Tegnap negyedik alkalommal adták át Magyarország egyik legrangosabb díját. A jelöltek között az RTL Klub több műsora és médiaszemélyisége is szerepelt. Örömmel mutatjuk be a győzteseket!

A szakmédia által alapított elismerés célja, hogy kiemelje az igényes hazai televíziós teljesítményeket. A Pesti Vígadóban megtartott gála, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői voltak hivatalosak, nagyon jó hangulatban telt.

Íme a nyertesek! 

A Férfi műsorvezető kategóriájának járó díjat nem más, mint Sebestyén Balázs vehette át. Emellett a Comedy show jelöltjei közül a Gyertek át! nyerte el a legjobbnak járó díjat. A műsorvezető büszkén osztotta meg közösségi oldalán a rangos elismerést. 

„Ezt ma kaptam! Televíziós Újságírók Díja! Tillával és Gundival voltunk jelölve, a legjobb Férfi műsorvezető kategóriában! Uraim, megtiszteltetés volt Önökkel versenyezni! Mindketten maximálisan megérdemelték volna, gratulálok Nekik és a többi nyertesnek és jelöltnek is! Ja és nyert a Gyertek át is, Comedy show kategóriában!” 
 

 

 

A sikerszéria itt még nem állt meg, ugyanis a legjobb Zsűritagnak járó díjat Gáspár Laci kapta idén.

„Sziasztok! Hatalmas megtiszteltetés ért tegnap este! A Televíziós Újságírók legjobb Zsűri kategóriájában jelöltek és végül én kaptam meg ezt a megtisztelő díjat és elismerést! Emlékszem tavaly, amikor felkértek az X-Faktor egyik mentorának, hogy mennyire izgultam és tartottam attól, hogy vajon megfelelek-e majd ebben a teljesen új helyzetben! Emlékszem arra is, amikor először mutatták meg nekünk az X-Faktor stúdióját, én felemeltem a kezem és az első az volt, hogy megköszöntem Istennek ezt a lehetőséget! Most is Istennek köszönöm meg először, hogy velem van! Köszönöm a nézőknek is, és a hűséges rajongóimnak, hogy támogatnak, mellettem vannak immár 13 éve! Köszönöm az Rtl Klubnak a lehetőséget, a bizalmat, hogy hittek bennem, hogy önmagam lehettem! Köszönöm az X-Faktor teljes stábjának a közös munkát! Ilyen profi csapattal öröm együtt dolgozni és rengeteget tanultam, tanulok tőlük! És köszönöm a mentortársaimnak is @byealexittvan, @tothgabi, @apuskaspeti, ezt együtt csináltuk egy csapatként! Nagyon boldog vagyok, szép napot mindenkinek!” 
 

 

 

 

Idén a Reality kategóriában a Hagyjál főzni!, a Nyerő Páros és a Konyhafőnök műsorokat jelölték. A legjobbnak járó díjat végül a Konyhafőnök nyerte el.

Az RTL Klub nagyszabású gasztroshow-ja idén jól meglepte a nézőket, ugyanis a mostani szériában hírességek mérik össze főzőtudományukat.

És hogy mi sül ki ebből? Nézzétek!

forrás/képek: Facebook 

#együttsikerül #maradjotthon