Műsorújság
RTL Most

Fördős Zé végre visszaszivathatta a séfeket és nagyon élvezte

Rácz Jenő és Sárközi Ákos meglepő feladatot kapott a szerdai Konyhafőnökben: maradék alapanyagokból kellett valami zseniálisat alkotniuk. De Zé közben tett egy felelőtlen ígéretet.

A Konyhafőnök két Michelin-csillagos séfe, Rácz Jenő és Sárközi Ákos eddig saját versenyzőiken keresztül harcoltak egymással. Jenő és Ákos számára presztízskérdés, hogy melyikük a jobb, Zé pedig próbál a mérleg nyelve lenni a „vérre menő” küzdelemben. Gyakran válik a séfek céltáblájává, ezért számára volt a legnagyobb öröm, amikor bejelenthette az új feladatot és főzés közben cinkelhette Jenőt és Ákost. Zé egyenesen a kukából menekített ki csicsókahéjat Sárközinek, amikor ezt Zé elmesélte Ákosnak, nevetve adott egy plusz feladatot is neki. Azt mondta, ha csinál belőle csicsókachipset, akkor ő lemegy hídba.

Jenő és Ákos csatáját a vendégzsűri, Wossala Rozina is nagyon élvezte. Egy teljes menüt készítettek el 1 óra alatt, előételt, főételt és desszertet is tálaltak a zsűrinek.

„Úristen, ez habkönnyű, légies” – áradozott Rozina Jenő főztjéről. Ákos ennek természetesen nem örült, de jött az ő tányérja és ezzel együtt a revans Zének. Ekkor derült ki, hogy a kért csicsókachips elkészült és Zének nem volt más választása, mint hogy lemenjen hídba. A nagy pillanatot Rácz Jenő lefotózta és megosztotta a követőivel rajongói oldalán.

Ha szeretnéd tudni, idén ki lesz a Konyhafőnök és ki viszi haza a 10 millió forintos fődíjat, nézd a Konyhafőnök – Visszavágót minden hétköznap este 19 óra 35 perckor az RTL Klubon!

Legnézettebb videók