Műsorújság
RTL Most

Felméri Péter átverte rajongóit?

A Showder Klub sztárja, Felméri Péter legújabb fotóján az Eiffel-toronnyal pózol, és szerintünk nagyon jól állnak egymásnak.

Május végén írtunk arról, hogy a Gyertek át szombat este!, a Showder Klub és a Szelfi sztárjai közös erővel segítettek a Hűvösvölgyi Gyermekotthonon lakóinak, sőt mi több, egy játszóteret is ajándékoztak az intézménynek. Ada, Iszak Eszti és Kovács András Péter mellett Felméri Péter is aktívan kivette a jótékonykodásból a részét: kerítést festett, segített kicsinosítani a gyermekotthon parkjait. Hírességeink a kisgyerekek számára egy vadonatúj játszóteret is építettek, a nap végén pedig gyereknapi programot szerveztek az otthon lakóinak.

Tudjuk, hogy Felméri nemcsak a jótékonykodásban, de a viccelődésben is élvonalbeli. Azt páldául egy életre megtanultuk Felméritől, hogy mi, földi halandók azért cseréljük gyakrabban felsőruházatunkat, mert az közelebb van az orrunkhoz. De vajon hogyan lehet láthatatlanul megszagolni a hónaljunkat? Óvatosan, trükkösen, eszközzel, gyorsan, vagy büszkén. És hogy ő melyik típusba tartozik?

A videóból kiderül:

 

 

Azon túl, hogy kiderült, Felméri verhetetlen Activity császár, a Story Extrának azt is elmesélte, hogy milyen gyakorlatokat végez a színpadra lépés előtt.

A humorista - szokásához híven - hétfőn is megviccelte Facebook követőit, és az Eiffel-toronnyal szelfizett.
 

 


Természetesen aki jobban megnézi a fotót láthatja, hogy Felméri nem Párizsban szelfizett, csak egy villanyoszloppal pózol, dehát a stand up-osok már csak ilyenek, mindenből tréfát csinálnak.

Vele ellentétben Danics Dóra, az X-Faktor 2013-as győztese tényleg elutazott Párizsba, és a legfrissebb fotók szerint a fiatal lányt és anyukáját teljesen elvarázsolta a szerelem városa.

 

 

Forrás: Facebook

Legnézettebb videók