Műsorújság
RTL Most

Fehér Balázs csak arra vágyott, hogy egy nő megértse

Az egykori modell és énekes a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája kapcsán érkezett a Reggelibe, de olyan sok érdekességet mesélt saját magáról is, hogy a stúdió hölgy tagjai itták a szavait.

Fehér Balázs nem mindennapi jelenség, ezt már többször megmutatta a legkülönfélébb tévéműsorokban, de amit a mai Reggeliben elárult magáról, az felér egy lelki utazással. Az ex-modell és énekes 3 évre visszavonult a szerepléstől, szeretett volna rájönni, hogy ki is ő valójában és nem akart mást, mint jól érezni magát mindenféle külsőség nélkül. De miért éppen A Konyhafőnök VIP-ben való szereplést vállalta most el ennyi kiesés után?

„Egy ideig nem voltam hajlandó mást nézni, csak a baba tévét meg a főzős műsorokat. Dobó Ági szériájában szerettem bele a műsorba, a különböző karakterek kohéziója tetszett meg. És hogy ez az egész az emberségről szól” – válaszolta Balázs a Reggeliben éppen főző Dobó Ágira utalva.

A Carbonfools egykori frontembere bővebben mesélt arról, milyen mélyrepülései és felismerései voltak a visszavonulás után.

„Először az volt a szembetűnő, hogyha én tényleg ilyen szexis vagyok, meg így szeretnek a nők, meg úgy szeretnek, akkor miért nincs nekem egy normális párkapcsolatom? Ez volt a legszembetűnőbb ambivalencia, amivel szembesültem. Ki kellett lépnem ahhoz, hogy tudjam, ki vagyok e nélkül?” – árulta el Balázs.

Ha szeretnéd tudni, mi minden derült még ki Fehér Balázsról, nézd meg a Reggeli videóját!

Legnézettebb videók