Műsorújság
RTL Most

Fantasztikus átalakuláson ment keresztül a színész!

A Reszkessetek, betörők! című film egykori Kevinje, Macaulay Culkin egy ideje csak botrányai és züllött külseje miatt került középpontba. Most azonban nagyon meglepte a rajongókat!

A színész már jó ideje csak a drog- és alkoholfüggőségével, étkezési zavaraival hívta fel magára a figyelmet. Valljuk be, többször nézett ki rosszul, mint jól…
 

 

A post shared by Liya C Zulu (@liya__zulu) on


Egy éve azonban úgy döntött, hogy helyrehozza a dolgokat: leküzdi a függőségeit és új életet kezd. Ennek első állomása, hogy külseje teljesen átalakult!

Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki most a színész, kattints a videóra!

A csodás változás részben annak is köszönhető, hogy egyrészt a hírek szerint szerelmi élete kezd rendbe jönni, másrészt, vissza akar térni a színészi pályára.

Az egykori gyereksztár jó ideje nem randevúzott senkivel: Mila Kunisszal, majd 2013-ban egy rövid ideig Jordan Lane Price-szal kavart, azonban azóta magányos farkasként tengette a napjait. A Changeland című film forgatásán azonban megismerte az egykori Disney-sztárt, Brenda Songot akivel állítólag azóta randizgat. Kettejüket a Los Angeles-i Craig’s étteremből látták együtt távozni.

Forrás: Instagram

#együttsikerül #maradjotthon