Műsorújság
RTL Most

Ezek voltak a Konyhafőnök VIP legdurvább vitái!

Legyen szó bármelyik évadról: a stressz, a kihívások és az idő sürgetése mindig kihozza a versenyzők legkeményebb oldalát. Most összegyűjtöttük nektek a VIP évadok legemlékezetesebb összecsapásait!

Konyhafőnök VIP – Terítéken a sztárok

Az idei évad legelső ilyen pillanata volt, amikor Sárközi Ákos elődöntő hete alatt Róka Adri és Görgényi Fruzsi egy csapatba kerültek. A lányok között volt egy kis feszültség:
 


Ezek után Fruzsi és Adri a középdöntők során is egymás mellé kerültek, ahol idővel elcsendesültek közöttük az indulatok, de az elején nem tudtak mit kezdeni egymással.

Konyhafőnök VIP – A séfek csatája

Ez az évad igazán hangos volt a veszekedésektől, nem is csoda, hiszen az egykori szerelmespár Király Peti és Kovács Dóri is nemegyszer egymás mellé kerültek, ami a legtöbbször rosszul sült el…

Peti többször is hátráltatta Dórit, aminek a DJ nem örült túlságosan: Kovács Dóri: „Petit meg tudtam volna folytani egy kanál vízben!”

Ezen pedig az sem segített, hogy még a középdöntők során egy csapatba is kerültek, oldalukon Kabát Petivel. A kemény szavak és a viták itt sem kerülték el a pirosakat:
 


Ráadásul sosem értettek egyet semmiben, amin az idő rohanása és a pánik csak rontott. Folyamatosan egymást kóstolgatták.

Konyhafőnök VIP – 2. évad

A második széria sem volt könny-mentes. Volt, akit semmibe vettek a konyhában, mások pedig a zsűri szeme láttára, a kóstolás közben estek egymásnak.

Anger Zsolt és Szabó Zsófi ellentéte legendássá vált a középdöntők során. A színész egyáltalán nem bízott a műsorvezetőben, aki konyhafőnökként sem élvezhette csapattársai bizalmát:
 


A középdöntőben persze nemcsak közöttük volt feszültség: Polgár Kriszta, Lola és Bundy Gergő egy egész főzést veszekedett végig, annyira nem értettek egyet semmiben.

Végül Dobó Ági, Lotfi Begi és Szabó Simon hármasa tette fel az i-re a pontot, amikor annyira feszültté váltak főzés közben, hogy a zsűri előtt vesztek össze egymással. Szabó Simon ki sem akarta vinni a tányérjaikat, Dobó Ági pedig elsírta magát.
 


Persze, úgy a jó, ha a vége jó. Szerencsére, minden ilyen feszkós pillanatot békülés követett, hiszen a nap végén mindig az volt a fontos, hogy finom és egyben gyönyörű ételeket készíthessenek a zsűrinek.

#együttsikerül #maradjotthon