Műsorújság
RTL Most

Ezek a Cápák között pillanatok voltak a kedvenceitek 2019-ben!

Egy csokorba gyűjtöttük a Cápák között első évadának azokat a vállalkozásait és pitch-eit, amire a legtöbben voltak kíváncsiak 2019-ben.

5. Pálinkás fagylalt? Létezik! A 18+ and less alkoholos fagylaltjaira Balogh Levente azonnal ráharapott, 15 millió forintot ígért a srácoknak 15% tulajdonrészért cserébe, és egy foodtruckkal is kiegészítette ajánlatát.
 

 

4. Böröcz Zsófi, A Konyhafőnök ötödik évadának győztese a N'iceroll fagyitekercsekkel állt a cápák elé.
 

 

3. A Nauty Lollipops kézzel készített nyalókái Európa legismertebb élményparkjában is megtalálhatóak. Foltin András és Régi Tamás ajánlata három cápa érdeklődését is felkeltette: Moldován András és Balogh Levente 20-20 milliót, míg Fehér Gyula 10 millió forintot fektetett a nyalókagyártásba! Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt velük azóta, kattints ide!
 

 

2. A Telekom Tettrekész díjának nyertesei, Kristóf, Alexandra és Konrád egy élmény alapú oktatási platformot (Eddie) alkottak meg társaikkal általános iskolások számára. Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt velük azóta, kattints ide!
 

 

1. A Telekom Tettrekész díj nyertese, Németh Franciska 60 millió forintot kért 20% tulajdonrészért. Végül Apró Annával sikerült megegyeznie, aki 10 millió forintot ajánlott a Gyerekdokik kitalálójának 10% tulajdonrészért cserébe. Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt velük azóta, kattints ide!
 

 

Elindult a jelentkezés a második évadba! Kattints ide és JELENTKEZZ!

#együttsikerül #maradjotthon