Műsorújság
RTL Most

Ez volt minden idők legunalmasabb Maroon 5 fellépése?

A hétfő éjjel megtartott 53. Super Bowl halftime show-ja nem igazán nyerte el a nézők tetszését. Mutatjuk, miért!

A világ egyik legnagyobb sporteseményét több millió ember követi élőben és a helyszínen. Az idei mérkőzést Atlantában tartották meg: az 53. Super Bowl félidei fellépője pedig a Maroon 5 volt Travis Scott társaságában.

 

 

A show elementáris erővel indult, óriási tűzijáték keretében,  és természetesen a banda legnépszerűbb számai csendültek fel, mint például a Harder To Breathe, vagy a Moves like Jagger.

Hiába adott bele mindent a zenekar, úgy tűnik, a nézők többségének nem nyerte el a tetszését a show: volt, aki szerint ez volt a Super Bowl történetének legunalmasabb félidei fellépése, de volt olyan is, aki Adam trikójával nem volt megelégedve. A Twittert egyébként elárasztottak ezzel kapcsolatban a vicces fotók:

De akad ilyen kép is:

Közben Adam Levine is reagált valamelyest a történtekre közösségi oldalán: megköszönte a hatalmas lehetőséget az univerzumnak, a kritikusoknak, de legfőképp a rajongóknak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When we accepted the responsibility to perform at the SBHTS, I took out my pen and just wrote. Some of the words that came to me in that moment eventually made their way onto the incredible lanterns that flew high and low tonight. We thank the universe for this historic opportunity to play on the world’s biggest stage. We thank our fans for making our dreams possible. And we thank our critics for always pushing us to do better. One Love. ❤️ And the list of words is... Forgive Laugh Cry Smile Share Live Endure Embrace Remember Enlighten Preserve Inspire Sweat Fight Express Give Receive Elevate Climb Unify Fortify Soften Dance Scream Dream Educate Provide Inhale Exhale Persevere Stand Kneel Overcome Love Listen

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

Forrás/Képek: People, Youtube, Instagram, Tumblr

Legnézettebb videók