Műsorújság
RTL Most

Éttermi titkok leleplezései nevettették legjobban a nézőket 2019-ben

A Showder Klub 2019-ben a 23. és 24. évadához érkezett. Egy hölgy két helyet is elfoglalt az év 5 legnézettebb videóinak listáján, a másik hármat pedig régi motorosok foglalták el.

Ráskó Eszter életet adott első gyermekének 2019-ben, a stand up-ot nagy pocakkal is folytatta és remek humorforrást nyújtott számára az áldott állapot. Hogy milyen intenzitással dúltak benne a hormonok és ez milyen vicces helyzetekhez vezetett, azt az 5. legnézettebb Showder Klub-videóban mesélte el.

Ráskó Eszter a lista 4. helyét is magáévá tette egy igazi nyári, fesztiválos történettel. Eszter nagyon büszke volt rá, amikor meghívták fellépni a Campus Fesztiválra és izgatottan várta, ki lesz az előzenekara, mert fontos számára, hogy a nézők milyen hangulatban indulnak neki a stand-up estnek. Amikor azonban meglátta a nevet a programlistában, aki után színpadra kellett lépnie, nem volt felhőtlenül boldog.

Orosz Gyuri sokat tud a hosszú kapcsolatokról és a házasságról. Amikor elmennek a feleségével moziba, valami egészen más történik a randi végén, mint fiatalabb korukban. Orosz Gyuri stand-up előadása a lista 3. helyére került 2019-ben.

Aranyosi Péter vásárolt egy telket. Jó áron volt, gyanús is lett neki, de ezt a bizniszt nem lehetett kihagyni. Azóta szkafanderben bográcsoznak a telken. Aranyosi stand-upja a 2. legnézettebb videó lett idén.

Ebben az évben Janklovics Péter nosztalgikus történetei vitték el a pálmát abból az időszakból, amikor még étteremben dolgozott. Íme 2019 legnézettebb Showder Klub-videója!

 

#együttsikerül #maradjotthon