Műsorújság
RTL Most

Élete traumájáról rappel az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője

A népszerű sorozat Bellája a gyerekkora megrázkódtatásáról énekel…

A Pszí néven rappelő lány a Hősökkel közösen készített Bella dala című szerzeményben többek között azt meséli el, hogy 11 évesen megerőszakolták. Példát szeretne mutatni másoknak: senki ne magát hibáztassa, ha ilyen történik vele.

„Évekig senkinek nem beszéltem róla, mert még én szégyelltem magam mindazért, ami történt és senkit nem akartam ezzel terhelni.” - kezdte a sorozatszereplő, aki ma a Reggeliben is vendégeskedett.
 


„Egyik este az általános iskolából kellett volna hazajutnom, ami nem volt nagy távolság, talán még egy kilométer sem. Sötét volt, ezért nem tűnt fel, hogy valaki mögém lépett. Ez az utolsó kép amire emlékszem, a következő a panelszoba… Kevés emlékem maradt meg, sokkot kaptam, de dolgozott bennem az adrenalin. Ágyékon rúgtam a férfit, feltéptem az ajtót és hazáig rohantam, de nem mertem anyukáméknak elmondani a dolgot.”

Bella az eset után magába fordult, és depressziós lett, de aztán úgy döntött, hogy inkább az életet választja.

„Tudtam, hogy nem én tehetek a történtekről, de hatalmas szégyenérzet volt bennem, ezért inkább hallgattam. 16 évesen meséltem el egy barátomnak, később édesapámnak. Ha visszamehetnék az időben, talán másképp cselekednék: elmondanám egyből, hogy mi történt, magam miatt is és azért, hogy elkapják az erőszakolót. Remélem, ezzel a dallal sok emberhez eljut az üzenetem, hogy nem szabad titkolózni, szégyenkezni és egy ilyen helyzetből is fel lehet állni.” -fejezte be Bella.
 

 

#együttsikerül #maradjotthon