Műsorújság
RTL Most

Egy Insta-sztár utasította maga mögé a Reggeli sztárvendégeit 2019-ben

Szerelmek, születésnap, történetek a plasztikai sebészetek műtőasztalairól és egy botrányos történet a 9. ValóVilágból. Ezek voltak a legnépszerűbb videók a Reggeli weboldalán 2019-ben!

Rácz Jenő szerelmi története a Konyhafőnök versenyzőjével megmozgatta az internet népét, a Reggeli weboldalán megjelent adásrészletek közül az 5. legnézettebb videó lett az a beszélgetés, amiben a séf kamaszos pironkodással mesél Dóriról, a szerelméről. Még Wossala Rozina is ledöbbent, hogy Jenő tud ilyen cuki lenni. 

A Love Islandből megismert Turi Xénia, ismertebb nevén Nia decemberben mesélt a Reggeliben arról, milyen maradandó sérülést okozott neki a plasztikai sebésze, aki a melleit varázsolta újjá. A történet sokakat érdekelt, a 4. legnézettebb videó lett 2019-ben a Reggeli beszélgetései közül.

És ha már valóságshow, év elején még másfél hónapig futott az RTL II képernyőjén a 9. ValóVilág, amiben VV Vivien és VV Krisztián is egymásra talált. A szerelmespár vendég volt a Reggeliben, ahol szó esett arról, hogy Vivinek nem Krisztián volt az egyetlen fellángolása a Villában. Krisztián nem örült annak, hogy ez szóba került és elég látványosan berágott Papp Gergőre az eset miatt. A videó a 3. legnézettebb lett.

Bebe nyáron lett 43 éves, amit a Reggeliben is megünnepelt, és elmondta, hogy lélekben teljesen más korosztályhoz tartozónak érzi magát, mint amit a számok mutatnak. Bebe videója 2019-ben a 2. legnézettebb volt a Reggeli beszélgetései közül. 

Úgy tűnik, a mellműtétek nem hagyják hidegen a nézőket. 2019 legnézettebb videója a Reggeliből Farkas Timii, influencer mellplasztikájáról szólt.

 

 

#együttsikerül #maradjotthon