Műsorújság
RTL Most

Egész Hollywood gyászol

Tegnap távozott az élők sorából a képregényóriás, Stan Lee, aki nélkül ma nem léteznének kasszarobbantó szuperhősfilmek. Az Álomgyár élvonalbeli sztárjai egytől-egyig gyászolnak, mindenkinek van legalább egy közös képe a 95 évesen elhunyt Stan Lee-vel, amit most meg is osztanak a rajongókkal.

Robert Downey Jr., Chris Pratt, Jeremy Renner, Hugh Jackman, Millie Bobby Brown, Chris Hemsworth, csak néhány név, akik megemlékeztek Instagram-oldalukon a tegnap elhunyt Stan Lee-ről. Sokaknak az ő történetei adták meg a löketet karrierjük beindításához, az általa kitalált karakterek nélkül nem kerültek volna a legismertebb sztárok szűk táborába. Volt, aki nem közös fotót posztolt, Chris Hemsworth például Thor sisakjában és kalapácsával a vállán örökítette meg Lee-t, Reynolds pedig egy olyan képet osztott meg, amin a korosodó képregénykirály lemezlovasként pózol diszkófényben. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MBB 👻 (@milliebobbybrown) on


Hollywoodot lesújtotta a hír, Stan Lee az utolsó évéig aktív volt, rendszeresen vállalt cameószerepet a történeteiből forgatott képregényfilmekben, ez hozzá tartozott a Marvel-univerzum védjegyeihez. Hogy a már leforgatott Bosszúállók 4-ben benne lesz-e, egyelőre nem tudni.

Legnézettebb videók