Műsorújság
RTL Most

Duettekkel erősített az X-Faktor TOP4-es mezőnye

Múlt szombaton már a tehetségkutató Elődöntőjét láthattuk, az énekeseknek és csapatoknak ezúttal abban is bizonyítani kellett, hogyan tudnak együttműködni egy másik előadóval?

A Stolen Beat Nemazalánnyal állt színpadra, Arany Timi Tóth Gabit, Tamáska Gabi Berkes Olivért, az USNK pedig Trap Kapitányt választotta partnernek az Élő show-ra. Elsőként a Stolen Beat párosa lépett színpadra, eddig még egyik Bencét sem hallottuk rappelni, de most nemcsak Búzás Bence, hanem az eddig csak a szintetizátor mögött álló Latyák Bence is mikrofont ragadott.  

Arany Timi a korábbi X-Faktor mentor, Tóth Gabi mellett állt a színpadra, Gabi Nem Kell Végszó című dalát adták elő. A két énekesnő duettje után ismét vitáztak a mentorok. ByeAlex a Mortal Kombat harcaihoz hasonlította a produkciót, Radics Gigi viszont elsősorban Tóth Gabi miatt tapsolt állva. Gáspár Lacinak cseppet sem tetszett, hogy Gigi és Puskás Peti kritikát fogalmazott meg a mentoráltjával szemben

Tamáska Gabi Berkes Olivérrel a Háttérzajt énekelte el duettként. A kisfilmből kiderült, hogy Gabinak ez az egyik kedvenc dala, megszámlálhatatlan alkalommal hallgatta végig. A mentorok értékeléséből viszont az derült ki, hogy Gabi túlságosan elbújt Olivér mögött, mintha inkább hallgatta volna a mestert, akinek át is engedte a rivaldafényt

Az utolsó duettet az USNK adta elő a Tha Shudras frontemberével, Trap Kapitánnyal, aki ezúttal beatboxszal segítette a rapper párost. A mentorokat teljesen lehengerelte a freestyle előadás. Bár múlt héten Gáspár Laci úgy érezte, egyhangúvá kezdenek válni az USNK produkciói, most elismerően nyilatkozott az évad legkritikusabb mentora is. 

Az élő show Arany Timi kiesésével zárult, a Stolen Beat, Tamáska Gabi és az USNK pedig menetel tovább a Döntőbe!

Most szombaton X-Faktor Döntő! Ha nem akarsz lemaradni, nézd szombat este 20 órakor az X-Faktort az RTL Klubon és szavazz kedvencedre, mert rajtad is múlik, hogy ki nyeri a 8. X-Faktort!

Legnézettebb videók