Műsorújság
RTL Most

Döbbenten fogadta a sztárvilág Avicii halálát

Április 20-án elhunyt Tim Bergling, akit sokan csak Aviciiként ismertek. A DJ tragikusan fiatalon, mindössze 28 évesen halt meg. Összegyűjtöttük a zenészvilág reakcióit!

Lotfi Begi

"Nyugodj Békében Tim! Ez volt az egyik kedvencem.." - írta a magyar DJ Facebook

Tiesto

"Nem tudom szavakkal leírni, hogy érzek most... Hiányozni fogsz, testvérem!"

Rita Ora

"Nincsenek szavaim. Emlékszem, hogy milyen fantasztikus volt együtt csinálni a Lonely Togethert. Olyan, mintha csak tegnap beszéltünk volna. Részvétem Avicii családjának, barátainak és az őt támogató rajongóknak. Nyugodjon békében! Túl korán ment el. Le vagyok döbbenve. Összetört a szívem."

Martin Garrix

"Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen szomorú vagyok most.. Köszönöm, hogy inspiráltál engem és rajtam kívül még milliókat!"

 

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Steve Aoki

"Nem tudom elhinni a hírt! Iszonyú nehéz ezt leírni. Óriási veszteség! Hiányzol drága barátom!"

 

A post shared by Steve Aoki (@steveaoki) on

Adam Lambert

"Nyugodj békében, Avicii!  Élvezet volt zenét készíteni veled. »Lay me down in darkness - tell me what you see - Love is where the heart is...«”

 

A post shared by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on

Horányi Juli

"Még egy tehetséges, fiatal művész aki a drogok, az alkohol és a túlontúl elüzletiesedett showbiznisz áldozata lett. Nyugodjon békében! Mikor ébrednek rá a művészek, hogy a méreganyagok nem segítenek, épp ellenkezőleg? És mikor ébrednek rá az üzletemberek, hogy nem minden a pénz és a hangos siker, nem lehet feláldozni senkit ezek oltárán? Felkavaró, hogy ez a fiú mindössze 28 évet élt. Még milyen sokat élhetett volna..."

 

A post shared by JULI HORANYI - YOULÏ (@youlimusic) on

Madonna

"Annyira szomorú... Annyira tragikus. Viszlát édes drága Tim. Túl korán mentél el."

Skrillex

"A Levels-ből készített remixem 2011 óta folyamatosan rajta van a lejátszási listámon. Bár nem voltunk közeli barátok, szomorúságot érzek. Tim egy igazi zseni volt, újító, érzékeny és alázatos. A zeneipar olykor durva tud lenni, és ezt ő is átélte. Bárcsak többször megölelhettelek volna, és mondtam volna, hogy minden rendben lesz. A zenéd örökre a részem lesz, és még sok más emberé..."

 

A post shared by SKRILLEX (@skrillex) on

David Guetta

"Valami igazán borzalmas dolog történt. Elvesztettünk egy barátot, akinek csodálatos szíve volt, és a világ elvesztett egy elképesztően tehetséges zenészt. Köszönet a gyönyörű dallamokért, a stúdióban együtt eltöltött időért, a közös zenélésért és a barátként együtt töltött pillanatokért."

Ellie Goulding

"Nyugodj békében, Avicii! Rengeteg embert inspiráltál. Bárcsak személyesen is elmondhattam volna ezt neked."

Hamvai P.G.

"2009... Ekkor szerettem bele a svéd srácba... Nyugodjon békében Tim Berg!"

Calvin Harris

"Megdöbbentett a hír Aviciiről. Gyönyörű lélek, szenvedélyes és hihetetlenül tehetséges volt, rengeteg dolog várt még rá. Együttérzésemet küldöm a családjának. Isten áldjon, Tim!"

Imagine Dragons

"Lesúlytott a hír Avicii távozásáról. Az egyik kedvenc kollaborációm volt vele együtt dolgozni. Túl fiatal volt. Boldogabb és teljesebb volt vele és a művészetével ez a világ. Összes szeretetemet a barátainak és a családjának küldöm."

Legnézettebb videók