Műsorújság
RTL Most

Döbbenet! Vége a világ kedvenc álompárjának?!

Nagyon sokszor felröppent már a hír, hogy Angelina és Brad kapcsolatának lőttek. Sajnos azt kell mondjuk, most igaz lehet a pletyka, ugyanis az egyik külföldi lap arról értesült, hogy a színésznő beadta a válókeresetet.

A sztárpár igazi példakép számunkra. Sosem kérkedtek szerelmükkel, vagyonukkal, sőt inkább ott segítettek, ahol csak tudtak, és mindezt kellő alázatossággal és szeretettel tették. 

 

Egy pillanat... on

Jolie és Pitt szerelmi története álomba illő, hiszen a Mr. és Mrs. Smith című film forgatása során gabalyodtak össze, és szinte biztosak voltunk benne, hogy őket az ég is egymásnak teremtette.

 

Egy pillanat... on

Végül 2014-ben össze is házasodtak. Az eseményre szinte az egész világ kíváncsi volt, habár ezen se lepődünk meg. A színésznő ragyogott a boldogságtól, de Brad is ámulatba ejtően jól nézett ki.

 

Egy pillanat... on

A róluk szóló rossz pletykáknak sosem hittünk, viszont a mostani híresztelés komolynak tűnik. Az egyik külföldi lap arról értesült, hogy a gyönyörű színésznő beadta a válókeresetet, mégpedig összeférhetetlenségre hivatkozva. Az orgánum arról is beszámolt, hogy a szakítás hátterében más is állhatott, ugyanis Angelinának sosem tetszett az, ahogyan a színész gyerekeikkel bánt.

 

Egy pillanat... on

A színésznőről azt állítják, hogy mostanában ijesztően lefogyott, és a rengeteg munka miatt nagyon sok stressz éri. Annyi biztos legutóbb Angelina egy csodás felkérést vállalt el.

Hogy mi is volt az, itt meg tudod nézni, kattints! 

forrás/képek: TMZ, Instagram 

#együttsikerül #maradjotthon