Műsorújság
RTL Most

Nótár Mary a Muzsika TV műsorán!

A Dana-Dom Nótár Maryvel című műsor különlegessége az élő zene lesz!

Nótár Mary a hazai mulatós zene koronázatlan királynője, aki egyéni előadásmódjával, különleges stílusával, jellegzetes hangjával és határozott fellépésével lopta be magát a nagyközönség szívébe. Dana-Dom Nótár Maryvel címmel indul november 2-án, 21:00-tól a Muzsika TV-n Mary debütáló műsora, amelynek műsorvezetője és kiemelt előadója is egyben.

A Dana-Dom Nótár Maryvel című műsor különlegessége és egyben kulcsa: az élő zene. Mary műsorvezetésével, zenekari kísérettel énekelnek az előadók, így hozva vissza a klasszikus értelemben vett mulatós zene hangulatát. 

Bár Nótár Mary az utóbbi években a hagyományos, mulatós roma zenét ötvözte popos elemekkel is - így modernizálva a műfajt - ugyanakkor a Dana-Domban a mulatós és a magyar nóták cigányzenekarra átdolgozva hallhatóak. A műsor háziasszonyaként vendégül lát számos ismert előadóművészt, akik fergeteges produkcióikkal felejthetetlenné varázsolják az estét.

Fellép, a teljesség igénye nélkül: Kis Grofó, Márió, a harmonikás, Csocsesz, Kaczor Ferenc, Váradi Olasz, Nyári Kálmán, Mc Hawer & Tekknő.

Nótár Mary új műsora november 2-ától, minden hétfőn 21:00-tól látható a Muzsika TV csatornáján!

#együttsikerül #maradjotthon