Műsorújság
RTL Most

Dalra fakadt a Jurassic World sztárja!

Chris Pratt-ről már eddig is sejtettük, hogy sok mindenre képes, most viszont kiderült, hogy egy mikrofontól és a világ leghíresebb romantikus duettjétől sem jön zavarba. Megőrültök!

Tegnap még mindenki a Jurassic World 2 legfrissebb kedvcsinálója miatt őrjöngött, ma viszont már egy kicsit másról szól a fáma, hiszen Chris Pratt énekelt, és vége lett mindennek.

A színész nemcsak énekesként szerepelt a tévében, hanem műsorvezetőként is, azonban adott ponton fogta magát és bejelentette, hogy ő bizony most énekelni fog, ráadásul nem is akárkivel: a többszörös Grammy-jelölt Chris Stapletonnal.

Egy szerencsekeréken pörgették ki, hogy milyen dalt is adjanak elő, és végül a Dirty Dancing – legikonikusabb és legemlékezetesebb – jelenetének betétdalát, az (I’ve Had) The Time of My Life-ot értelmézték újra, igazán szerelmesen és kellő átéléssel. Sőt, a performansz végén még a híres táncmozdulatot is előadták… legalábbis megpróbálták.

Tudjátok, amikor Patrick Swayze a feje fölé emelte Jennifer Grey-t!

Eddig is sejtettük már, hogy Pratt sok mindenre képes, annak ellenére is, hogy elsőre csupán egy jóképű vicces pasi jut róla eszünkbe. Azonban A galaxis őrzői kettőben egy igazán érzelmes jelenetben bizonyíthatta, hogy a szíve is a helyén van.

A szíve, ami nemrég nagy eséllyel összetört, hiszen már hivatalosan is kimondták a válását. Több év szerelem, egy házasság, és egy közös gyerek után külön váltak útjaik Anna Farisszal.

De ne bánkódjunk most ezen, inkább lessük meg még egyszer a dínós kaland legfrissebb jelenetét, és hangolódjunk a péntekre, amikor is a teljes előzetest megkapjuk végre! Sőt, a Bosszúállók 3 trailerében is megkukkanthatjuk Mr. Prattet.


Forrás: EW

Legnézettebb videók