Műsorújság
RTL Most

Csak egy falatnyi titkot hagy a 2019-es bikinitrend

Ganxsta Zolee, ÉNB Lali és VV Soma is üdvözli a legújabb fürdőruha divatot, amit egy dologgal biztosan nem lehet vádolni, hogy túlzásba viszi majd az anyaghasználatot.

Akinek nincs tökéletes teste vagy szégyellős, annak sem kell aggódni, ha ezen a nyáron új fürdőruhát akar venni magának. Divat lesz a magasderekú, sportos bikini és az ejtett vállas, fodros felső is, aminek pedig a férfi sztárjaink igazán örülnek, az a mikrobikini.

“Egyszerűen imádom a bikinit, tényleg az a kedvencem. Az a fontos szerintem, hogy minél kevesebbet takarjon. Hogy tényleg csak egy csík legyen, hogy egy nagyon kis titkot hagyjanak, amit majd utána nekem fel kelljen fedezni, ha felszedem azt a lányt” – mondta ÉNB Lali a Fókusznak.

Gaxsta Zolee szerint vannak előnyös és kevésbé előnyös fürdőruhák, de a mikrobikini teljesen rendben van, bár szerinte az a legjobb, ha nincs bikini. „Ha én meglátok egy lányt tangában, a strandon, mindig lever a víz” – ezt már VV Soma mondta a Fókusz riporterének.

Ha szeretnéd látni a szóban forgó ruhadarabot és kíváncsi vagy, mit mondtak még a sztárok erről a trendről, katt a Fókusz videójára!

#együttsikerül #maradjotthon