Műsorújság
RTL Most

Az X-Faktor tévében nem látott jelenetei is lázba hozták az internetezőket 2019-ben

Voltak produkciók és kulissza mögötti jelenetek, amik nem kerültek adásba, de a műsor hivatalos weboldalán meg lehetett nézni őket. Százezreket érdekeltek azok a versenyzők is, akik tehetségüknél vagy épp ügyetlenségüknél, kirohanásaiknál fogva emlékezetes pillanatokat okoztak. Ezek voltak a legnézettebb videók a tévében nem látott jelenetek közül 2019-ben!

Bak Krisztián elszántan érkezett a Válogatóra. Addig nem akart lemenni a színpadról, amíg nem kap 4 igent. A produkciója viszont nem lelkesítette a mentorokat. De Krisztián után aznap már nem érkezett több versenyző, így a fiú magára maradt a színpad közepén. A sztrájkoló versenyző az 5. legnézettebb extra videó lett idén.

Loca Pantera színpadra lépés előtt összefutott Lalival a táncteremben. Hogy pontosan mi történt Pantera és Lali között, azt az X-Stage-ben láthatták a nézők, de egy rövid videóban is kikerült az X-Faktor hivatalos weboldalára. A videó a 4. helyen szerepel a listánkon.

Nincs X-Faktor csalódott, a dühtől tajtékzó kiesett versenyzők nélkül, akik nem bírják a kritikát. Vannak, akiknek csak az arcára ül ki a csalódottság, míg mások hangosan szitkozódva adják ki magukból a feszültséget, amit a kudarc miatt éreznek. Az őrjöngő kiesett versenyzőkről készült kimaradt jelenet a 3. legnézettebb lett.

Dallos Bogit kíváncsivá tette a köcsögduda, amivel egy versenyző saját magát kísérte a Válogatón. Felment a színpadra Burszán Vera mellé és kérte, mutassa meg neki, hogyan működik. Kiderült, hogy nem is olyan könnyű megszólaltatni, mint ahogy azt az énekesnő és mentor gondolta. A videó a 2. legnézettebb lett 2019-ben.

A lista első helyére egy megható jelenet került fel, Barkóczi Bea konyhai kisegítő szereplése a Válogatóból. Bea előadásától potyogtak a könnyek a mentorasztalnál, ezzel kiérdemelte a legnézettebb extra videó címét 2019-ben.

2020-ban is folytatódik a tehetségek kutatása! Ha szeretnéd megmérettetni magad az X-Faktor 10. évadában, kattints ide!

#együttsikerül #maradjotthon