Műsorújság
RTL Most

Az X-Faktor döntőse drasztikus lépésre szánta el magát – INTERJÚ!

A tehetségkutató egyik legnagyobb egyénisége nem volt könnyű helyzetben, ugyanis az élet választás elé állította. Gorbunov Dmitrij fájó szívvel, de végleg elhagyta szegedi otthonát.

A 2016-os X-Faktor rendkívül sok meglepetést okozott, de nemcsak a nézőknek, hanem maguknak a mentoroknak is. A válogatón hirtelen mindenki felkapta a fejét, mikor az ukrajnai származású fiú énekelni kezdett. Az előadásába a szívét, a lelkét és minden fájdalmát beletette az ismeretlen énekes, akinek nevét már akkor megjegyeztük. 

Az énekes a döntőig menetelt, és a harmadik helyen fejezte be a versenyt. Akkor talán még nem is sejtette a fiatal tehetség, hogy az elmúlt hónapok eseményei mennyire meg fogják változtatni az életét. Pont emiatt Dmitrij úgy döntött, elhagyja imádott otthonát, és végleg felköltözik Budapestre. 

 

 

A döntés nem volt egyszerű, de Dmitrij úgy véli, a főváros rengeteg mindent tartogat a számára, amit ki is szeretne használni, főleg zenei téren. Közben azért az is kiderült, a fiú imádja az itteni épületeket, látnivalókat.

„Nagyon szeretem Budapestet, azért hiányzik Szeged, mert ott sokkal több fa van, több zöldövezet van. De Budapest nagyon-nagyon érdekes város. (…) Próbálok mindig sétálni…” 
 

 

 

Annyi biztos, a zenés hamarosan új albérletbe költözik, amit saját ízlése szerint szeretne berendezni, így már határtalan izgalommal és örömmel várja a nagy napot.

„Modern stílusú lesz, minimál stílusban. Van egy nagy szoba, konyha és fürdőszoba.” 
 

Dmitrij azt is elárulta a Story Extra nézőinek, hogy saját zenekarával nemsokára stúdióba szeretne vonulni, hogy megszülethessen az első demójuk, amit nagy érdeklődéssel várunk.

Nézzétek! 

De nemcsak Dmitrij döntött úgy, hogy Budapestre költözik. Az X-Faktor győztese, Opitz Barbi is elszánta magát a változásra. Hogy miért döntött így a fiatal lány, azt mesélje el saját maga. 

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Facebook 

Legnézettebb videók