Műsorújság
RTL Most

Az Alpokban jártak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Bécy profiként, Bori a kezdők félelmével járta meg a sípályákat, Lali pedig önmagához híven, nem mindennapi showt kerekítve élvezte ki a közös utazás adta lehetőségeket.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai igazi magashegyi környezetben töltöttek el pár napot. Karola, Bori, Lali, Roland és Bécy a festői szépségű Heiligenblutban szálltak meg, hogy aztán a közeli csúcsokra is tegyenek egy kirándulást. Szállásuk a legmagasabb osztrák hegycsúcs, a 3798 méter magas Grossglockner lábánál fekszik, így nem csak síelni, de a varázslatos kilátásban gyönyörködni is volt idejük.

"Rutinos síelő vagyok, így imádtam ezt a pár napot. Amíg a többiek csak nézelődtek és fotózkodtak, addig én besíeltem szinte az összes pályát."

- mondta nevetve Bécy.

"Soha nem voltam ilyen gyönyörű és hatalmas hegyek között, szinte nem tudtam betelni a látvánnyal. Életemben először a síeléssel is megpróbálkoztam, igaz nagyon-nagyon féltem, de aztán az első esések után nagyon élveztem."

- folytatta Bori.

"Sok helyen fotóztak már, de ilyen gyönyörű környezetben talán még sohasem. Heiligenblut egy igazi kis ékszerdoboz a hatalmas hegyek ölelésében. Készítettünk képeket 2600 m magas csúcson, ahonnan gyönyörű látvány tárult a szemünk elé, hiszen több mint 30 másik csúcsot lehetett látni. Egy baj volt csak, borzasztóan hideg volt, így félóránként be kellett mennünk a hüttébe melegedni."

- mesélte mosolyogva Karola.

"Én most nem síeltem, viszont szánkóztam és a heiligenbluti jégpályán egy gyönyörű kűrt futottam Borikával, szerintem a téli olimpián is indulhattunk volna."

- fejezte be vigyorogva az élménybeszámolót Lali, aki a fagyos kalandokat egy rögtönzött koncerttel is feldobta.

Forrás: Fókusz

Legnézettebb videók