Műsorújság
RTL Most

Átok sújtja a 20 éves Barátok közt szereplőit?

A napi több órás forgatás és az egyéb teendők mellett egyre több szereplő egészsége kerül veszélybe. De pontosan mi is történik a híres sorozat színészeivel?

Varga Iza és Rékasi Károly után most Kiss Péter Balázst is baleset érte. A fiatal színész egy fociedzésen sérült meg, és úgy tűnik, a felépülése akár fél évig is elhúzódhat.

„Egy rossz lépéstől meccs közben elszakadt az elülső keresztszalagom a jobb lábamban” – nyilatkozta a színész.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sajnos igaz a hír 😔 Pàr nappal ezelőtt a @magyarmuveszvalogatott edzésén egy félresikerült lépésnek köszönhetően elszakadt a jobb làbamban az elülső keresztszalagom. Ez azt jelenti, hogy most egy hosszú, több hònapos út elé nézek, ami egy műtéten, egy alapos rehabilitáciòn és rengeteg pihenésen keresztül vezet majd, a teljes gyógyulàshoz. Köszönöm azt a sok jòkívánsàgot és kedves üzenetet, amiket Tőletek kaptam. Igyekszem minél hamarabb meggyògyulni és újra 100%-on pörögni. Hogy addig forgatok-e? Nemsokàra arról is beszélek. 😉 #sérülés #sportsérüés#keresztszalag #mankò #kissp

A post shared by Kiss Péter Balázs (@kiss_peter_balazs) on

Peti először azt gondolta, hogy talán nincs nagy baj, „csak” a térde ugrott ki a helyéről, de mikor meglátta, hogy az ízülete egy igen furcsa szögbe mozdult el, akkor már tudta, hogy komolyabban sérült meg. Később kiderült, beigazolódott a gyanúja, és a felépülése akár fél évig is elhúzódhat.

„Azt gondolom, hogy ez most biztos egy kicsit türelemre int, és egy kicsit talán alázatot segít tanulni” – árulta el a színész.
 

A sorozatos balszerencse a sorozat íróit is igen megdolgoztatja, ugyanis nemcsak Petivel történt nagyobb baj, hanem Varga Izával is. A színésznő közösségi oldalára posztolta ki, hogy egy igen csúnya konyhai baleset érte.

Hogy mi történt Varga Izával és Rékasi Karcsival, az a Story Extrából kiderül!

forrás/képek: Story Extra, Instagram

Legnézettebb videók