Műsorújság
RTL Most

Aranyosi Peti még a börtönt is megjárta?

A humorista volt ma a Reggeli egyik vendége, ahol nemcsak a Dombival összeállított közös estjükről mesélt, de még az is kiderült róla, hogy egyszer a rendőrök kezére került.

Gondoltátok volna, hogy Aranyosi egyszer saját magát bajba sodorva a rendőrök kezére került? Valószínűleg igen, ha végig követtétek a poénjait és a sztorijait az elmúlt években. Most viszont egy olyan régi történetet vett elő, amit anno még a felesége se akart elhinni neki.

Egy elkevert személyi és egy elbaltázott rendőri bejelentés vége végül az lett, hogy bilincsben vitték el az Andrássy úton. Persze, egy humorista esetében egy ilyen fordulat utólag csak jól jön, hiszen még a rendőrök is viccelődtek vele, hogy ezzel a sztorival nagyot robbanthat a nézőknél:

Persze, ha már a humor sosem maradhat ki az életéből, nemcsak a régmúltról mesélt, hanem az egyik legsikeresebb műsorukról a Ketten az útonról is, amit Dombóvári Istvánnal közösen hoztak létre. Utazgatásaik, ballépéseik és a hihetetlen kalandjaik során ugyanis rengeteg olyan poénos esemény gyűlt össze, amit egy többrészes előadássorozaton adtak elő az egész országnak.

Hogy merre jártak és mire számíthatnak a rajongóik? Peti elmesélte Rozinának és Raminak a Reggeliben.

Ráadásul ezekről a poénokról a Showder Klub rajongók se maradnak le, hiszen jövő héten – június 11-én –, hétfő este 22:00-kor az RTLII-n ők is megleshetik a dinamikus duót!

#együttsikerül #maradjotthon