Műsorújság
RTL Most

Apák napja: a világsztárok szemszögéből!

Bizony nem is gondolunk sokszor bele, hogy a szupersztárok is édesapák vagy, hogy az ő hátuk mögött is ott van egy szerető családfő. Most e jeles ünnep alkalmából ők szintén elmondták érzéseiket!

A világsztárok is felköszöntötték édesapjukat, nem is akárhogy. Kedvesebbnél kedvesebb üzenetek posztoltak közösségi oldalukon. Mi pedig összegyujtöttük nektek a legédesebbeket!

Justin Timberlake

„Itt ez a két angyal…A legnagyobb ajándék, amit valaha kaphattam. Ok az okai annak, hogy soha nem fogom abbahagyni! Boldog apák napját minden apukának! Remélem élvezitek!”

 


Catherin Zeta-Jones 

„Te vagy a napfény az életemben apu! Szeretlek.”Viktoria Beckham

„A világ legjobb édesapja! Mindannyian szeretünk!”

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Nicole Richie

„Felemelsz és mosolyogsz. Szerencsés vagyok, hogy vagy nekem…látlak, és a szívem kapcsolódik a tiédhez ma és mindennap, mert egyek vagyunk.”

 

 

A post shared by Nicole Richie (@nicolerichie) on


Mark Ruffalo

„Boldog apák Napját te jóképu ördög és kemény egyéniség egyben! A kedvességed és alázatod mélyreható. Köszönök mindent, Poppa.”
 

 

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

De Hugh Jackman, Heidi Klum, sot, a britt királyi család is megosztott egy kedves képet szerettet édesapjukról, Károly walesi hercegrol és Vilmos Cambridge hercegérol.

 

 

 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Boldog apák napját minden kedves édesapának ezúton is!

A Reggeliben Tibi és Angéla Hajas Lászlóval, Németh Kristóffal és Lázár Gergely pszichológussal beszélgettek erről a jeles napról és a férfiak szerepéről a gyerekek életében.

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Instagram

Legnézettebb videók