Műsorújság
RTL Most

A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb slágerét dolgozta fel Dallos Bogi és Freddie

A fiatal énekesek az Első Emelet klasszikusát gondolták újra.

A divat ismétlődik, nincs ez másképp a zeneiparban is. Az elmúlt időszakban egyre több klasszikus magyar sláger került feldolgozásra, elég csak a Halott Pénz Bergendy-feldolgozására, a Darabokra törted a szívemetre gondolni, vagy épp a The Biebers Dübörög a ház című dalára, ami eredetileg az Emergency House slágere volt.

Most épp Dallos Bogi és Freddie jelentkeztek egy pop-klasszikus újragondolásával. A fiatal énekesek az Első Emelet Csakazértis szerelem című számát dolgozták fel:
 


„Amikor meghallottam az eredeti dalt, akkor azon gondolkoztam, hogy szerintem ezt könnyen lehetne modernizálni, mert egy nagyon jó pop dalról beszélünk… Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Freddie-vel együtt újra feldolgozhattuk ezt a dalt...”

–mesélte Bogi, aki először három évvel ezelőtt hallotta az Első Emelet mára retro klasszikussá vált számát.

A feldolgozáshoz készült klip forgatásán részt vettek az Első Emelet tagjai, Berkes Gábor és Patkó Béla „Kiki” is, akik saját bevallásuk szerint egyáltalán nem bánják, hogy duettként gondolták újra slágerüket. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan zajlott a Csakazértis szerelem feldolgozásának klipforgatása, mindenféleképpen nézd meg a Story Extra riportját, amiből számos érdekességet tudhatsz meg az előadókról és a dalról:
 

Forrás: Youtube, Story Extra

Legnézettebb videók