Műsorújság
RTL Most

A Kardashian lányok után Mariah Carey is valóságshow-hős lesz?

Az énekesnő és dalszövegíró Mariah Carey életéről a deadline.com információi szerint 8 részes valóságshow készül, ami több mint 150 országban lesz látható.
Az előzetes információk szerint a nézők láthatják majd koncertfelvételeit, és nyomon követhetik Mariah fényűző életének minden pillanatát.Az énekesnőt nem rég jegyezte el James Packer, aki nem mellesleg egy 35 karátos gyűrűt húzott kedvese ujjára.

Kattints a képre, és nézd meg hogy csillog egy több mint három milliárd forintot érő gyűrű:Az esküvő időpontját még nem tűzte ki a jegyes pár, hiszen Mariah papíron még Nick Cannon férje, az előkészületek azonban már nagyban zajlanak. Annyi biztos,hogy James és Mariah menyegzője pazar lesz, a pletykák szerint esélyes, hogy az ausztráliai Hayman szigetén mondják ki a boldogító igent.Mariah nászát csak családja árnyékolja be, ugyanis fivére, Morgan Carey szívtelen, önző boszorkánynak nevezte húgát.

Morgan szerint testvére többet költ a kutyáira, mint HIV-pozitív nővérükre, pedig az 54 éves Alison állapota egyre rosszabb, és már képtelen fedezni kórházi számláit.Fotók: Instagram, Mirror

Legnézettebb videók