Műsorújság
RTL Most

A celebeket is megmozgatta a Futball Éjszakája

Puskás Peti és Istenes Bence a focitudásukkal, Keresztes Ildikó pedig énekhangjával járult hozzá az idei labdarúgó ünnephez.

Idén első alkalommal rendezték meg itthon A Futball Éjszakáját, melynek keretén belül az ország 18 nagyvárosában nyitották meg kapuikat éjszakára is a stadionok, hogy izgalmas programokkal és látványos meccsekkel szórakoztassák az érdeklődőket.

Az este egyik fénypontja volt a magyar válogatott Kabát Peti utolsó nagypályás meccse, emellett pedig szintén nagy érdeklődés övezte az MTK-pályán megtartott színész-újságíró mérkőzést is, amin olyan nevek vettek részt, mint Puskás Peti, Vecsei H. Miklós, vagy épp Rudolf Péter.

„Rengeteg helyen vagyok ott, ahol teljesíteni kell… Azért szeretek focizni járni, meg ebben az amatőr csapatban játszani, mert itt az élményért vagyok ott…” –részletezte Puskás Peti, a The Biebers énekese.

Istenes Bence, a német, és természetesen az itthoni X-Faktor műsorvezetője bár nagyon elfoglalt manapság, azért egy kis focira mindig kapható, így nem meglepő, hogy Ő is pályára lépett a Futball Éjszakáján:

„Hat éves korom óta focizom, aztán nagyon sokáig versenyszerűen csináltam. A média miatt kellett abbahagynom, mert nem tudtam heti 2-3 edzésre elmenni plusz a hétvégi meccsekre, de volt idő, amikor ezzel kerestem a pénzemet, NB III volt a legmagasabb osztály ameddig eljutottam…”

A szeptember hetedikei rendezvényen pályára lépett Keresztes Ildikó is, aki azonban nem foci, hanem énektudását csillogtatta meg az összegyűltek előtt. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne szeretné a sportot, a Story Extra kamerái előtt azt is elárulta, hogy milyen kötődése van a sportvilághoz:
 

Forrás: Story Extra

#együttsikerül #maradjotthon