Műsorújság
RTL Most

A bíróság elítélte Gesztesit!

A színművész novemberben okozott autóbalesetet. A büntetés súlyossága annak is köszönhető, hogy ittasan ült a volán mögé.

Novemberben Gesztesi Károly hazafelé tartott, mikor Békásmegyeren megcsúszott és a padkának ment. De nem csak ezért nem folytathatta útját: egy szemtanú szerint Gesztesi dülöngélt, egyértelműnek tűnt, hogy ittas állapotban van.

Szeptemberben még azt nyilatkozta, leteszi az alkoholt. Állítása szerint korábban egy átlagos napot két üveg rozé megivásával zárt, ám ennek ellenére már nem okoz neki gondot, ha vissza kell utasítania a felkínált alkoholt például egy étteremben.

Részletekért kattints a videóra!

Kiderült azonban, hogy súlyosan részeg volt, mikor autójával a padkának hajtott a fővárosban, kevésen múlt, hogy nem történt nagyobb baj. Szerencsére meg sem fordult a fejében elhagyni a helyszínt, és beismerte tettét. Ítélethirdetéskor kiderült: véralkoholszintje meghaladta a 2.5 ezreléket, ami gyakorlatilag alkoholmérgezést jelent.

Ügyvédje méltányosnak véli az ítéletet: 2 évig nem vezethet autót, ezen kívül fizetnie kell a perköltséget, és a 400 000 forintos büntetést is.

További részletekért kattints a videóra!

 

Legnézettebb videók