Műsorújság
RTL Most

A Barátok közt sztárjai is könnyebben szerelembe esnek a tengernél

Hamarosan indul a Love Island, ami minden reménykedő szinglinek megadja a lehetőséget arra, hogy megtalálja az igazit. Még Aradi Balázs és Nagy Alex sem vitatja, hogy jobban fellobban a tűz, ha romantikus a környezet.

Lali szerint egy nyaralás alatt nemcsak a ruháink nagy részétől szabadulunk meg, hanem a gátlásainktól is. Ez is oka annak, hogy kiszakadva a hétköznapokból, saját magunkra jobban figyelve könnyebben megtaláljuk a párunkat.

“A nyár a szerelem évszaka. A Love Island egy gyönyörű szigeten játszódik, egy nagyon szép villában, minden adott lesz ahhoz, hogy megtalálja az ember a szerelmét” – mondta Lali, a Love Island műsorvezetője a Fókusz riporterének.
 

Aradi Balázs is esett már szerelembe nyaralás alatt, mert ilyen környezetben benne is jobban fellobban a tűz, Nagy Alexandra pedig lehet, hogy olyan emberre is felfigyel egy tengerparton sétálva, akin amúgy lehet, hogy nem akadna meg a szeme.

“A statisztikák szerint 31 % könnyebben esik szerelembe, amikor több a napsütés és ledérebben öltözünk. Jobban megéljük azt, hogy felszabadultak vagyunk, miénk a világ és kiszabadulunk a hétköznapok monotonitásából” – mondta Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus.

Jelentkezni még mindig lehet a Love Islandbe, itt!

Ha szeretnél többet tudni a témáról, kattints a Fókusz riportjára!

#együttsikerül #maradjotthon