Műsorújság
RTL Most

A Barátok közt színésznője megmutatta gyönyörű alakját!

Mérai Kata most ünnepelte 46. születésnapját, amit nem nagyon hiszünk el, ugyanis a híres sorozat szereplője kirobbanó formában van.

A Barátok közt készítői, és színészei épp megérdemelt vakációjukat töltik: valaki az aktív pihenésre szavaz, mint Kata, de akadnak olyanok is, aki nem vágynak másra, csak arra, hogy süttessék a hasukat.

 

#napozási🌞 #ugyelvezemenastrandot👙

A post shared by Mezei Léda (@mezeileda) on

A sorozat Berényi Júliáját alakító színésznő már a jól megérdemelt pihenését tölti a családjával, amiről a közösségi oldalán megosztott képek is árulkodnak.

 

#goodmorningworld #firstcoffeinthemorning #hollyday #familytime❤️

A post shared by Mérai Kata Hivatalos Oldala (@merai_kata_official) on

A képekből az is kiderül, hogy még a nyaralás alatt sem hagyott fel Kata a mozgással:

 

🏃✔️ #4k #runningtime #énidő #afiúkaddigpancsolnak #maestefoci

A post shared by Mérai Kata Hivatalos Oldala (@merai_kata_official) on

Hogy miért fontos ennyire Katának a sport, az a napokban elindított blogjából derül ki. Úgy érezte, egy időben elhanyagolta magát, és egyik nap ráébredt, hogy ezt nem teheti magával.

„És bevallom, irigykedve és kicsit bosszankodva nézegettem kolléganőim fantasztikus fürdőruhás villantós képeit. Azért azt gyorsan tisztázzuk, hogy nem rájuk haragudtam, hanem magamra. A felismerésre, hogy mennyire elhanyagoltam magam és ebben a tespedésben elfeledtem mindazt, ami fontos nekem és ami hosszútávon boldoggá tehet.”


Azóta rendszeresen mozog, és ez természetesen meg is látszik az alakján. Egyszerűen lélegzetelállító ezen a képen is:

Ha szeretnéd megtudni, Kata merre utazik, illetve a híres sorozat többi szereplője hol tölti a nyarat, akkor kattints a Story Extra videójára!

Forrás/képek: meraikata.blog.hu, Instagram

Legnézettebb videók