Műsorújság
RTL Most

5 éves az Éjjel-Nappal Budapest!

A születésnap alkalmából, Joe, Lali és Gábor, a sorozat tősgyökeres szereplői meséltek az elmúlt évekről.

Az RTL Klubon látható fikciós reality 2013-ban indult, április 16-án már az 1248. epizódot láthatták a nézők.

Annak idején a történet úgy indult, hogy 10 fiatal összeköltözött egy budapesti albérletben, ma már viszont tizenkilenc főszereplője van, és naponta három különböző helyszínen forgat az ÉNB.

Az alapfőszereplők közül már csak hárman maradtak, Joe, Lali és Gábor.

„Szeretnénk köszönetet mondani a nézőknek és a rajongóknak, hogy 5 éve folyamatosan kitartanak mellettünk. Amikor elkezdtük, akkor nem igazán tudtuk, hogy mire vállalkozunk, de éreztük, hogy valami nagyszerű, új dolognak lehetünk a részesei. Akkor, ha valaki azt mondja, hogy 5 évig képernyőn leszünk, nevetve aláírtuk volna, de olyan gyorsan eltelt ez az időszak, hogy szinte észre sem vettük, így jó pár év még biztosan bennünk van.”- mondta Joe.

"A legjobb dolog az életemben az Éjjel-Nappal Budapest, remélem örökké tart. Imádom, hogy sok ezer ember követi figyelemmel az életünket és sok ezer embert szórakoztatunk esténként."-tette hozzá Lali.

"Már csak hárman vagyunk azok közül, akikkel indult a sorozat, az 5 év alatt sok ember volt mellettünk, sok embert megismertünk és meg is szerettünk, remélem minket is néhányan."-fejezte be mosolyogva Gábor.

Legnézettebb videók