Műsorújság
RTL Most

(18+) Kukkants be a Konyhafőnök séfek magánéletébe!

Vajon milyen titkot rejteget Rácz Jenő vagy Fördős Zé? Sebestyén Balázs házibulijában ezúttal is fény derült egy-két zavarbaejtő érdekességre…

Csütörtök este a Konyhafőnök zsűritagjai ringbe szálltak az X-Faktor mentoraival, ahol bár először a séfek vezettek, végül mégiscsak az „énektanárok” kerültek ki győztesként. Mókás pillanatokból persze ezúttal sem volt hiány, elég csak Rácz Jenő és a csikidám találkozására vagy éppen Geszti Péter és Szikora Robi röhögőgörcsére gondolnunk.

És ahogy az lenni szokott, Balázs a legféltettebb titkokat is kihúzta a sztárokból. Mint ahogy azt már mi is megírtuk, Zére ismét rátalált a szerelem, ám eddig nem igazán tudtunk sokat a rejtélyes leányzóról.

Most viszont fordult a kocka! Nézzétek csak:

Természetesen Rácz Jenő sem menekülhetett el a műsorvezető csipkelődése elől, aki egy pillanatig sem kímélte a Michelin-csillagos séfet. Sőt, egyből belecsapott a közepébe: „Miért hívnak petting királynak?”

Ám a hab a tortán csak ezután következett, ugyanis Jenő egyik rajongója nyomott egy spárgát… nem is akárhová. Ezt ti sem hiszitek el!  

Ne felejtsetek el jövő hét csütörtökön is velünk tartani: Gyertek át! 22:15-től az RTL Klubon!  

Legnézettebb videók