Melegebb, mint egy takaró, kényelmesebb, mint egy köntös – ezzel a világpiacon már bizonyított termékkel rukkolt elő Magyarországon egy testvérpárMráz Márk és Mráz Marcell célja, hogy alkalmazotti munkájukat maguk mögött hagyva saját vállalkozásukra koncentrálhassanak. Ehhez 20 millió forintot és mentorálást kértek a Cápáktól, amiért cserébe 15 százalék tulajdonrészt kínáltak PulóWear vállalkozásukból.
Cápák között

Melegebb, mint egy takaró, kényelmesebb, mint egy köntös – ezzel a világpiacon már bizonyított termékkel rukkolt elő Magyarországon egy testvérpár

rtl.hurtl.hu

2023. február 5. 19:30

Mráz Márk és Mráz Marcell célja, hogy alkalmazotti munkájukat maguk mögött hagyva saját vállalkozásukra koncentrálhassanak. Ehhez 20 millió forintot és mentorálást kértek a Cápáktól, amiért cserébe 15 százalék tulajdonrészt kínáltak PulóWear vállalkozásukból.

A Mráz testvérek nemcsak befektetési ajánlatot, de egy álommelót is kaptak Lakatos Istvántól. Kattints ide a részletekért!

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#pulóver#takaró#pitch#5. évad#5. rész#mráz márk#mráz marcell#pulówear

Címlapról ajánljuk