A Konyhafőnök 2021-es győztese szendvicsekkel állt a Cápák eléBóza Roland, a gasztroreality 8. évadának legjobbja úgy döntött, hogy egy olyan vállalkozásba kezd a street food és gourmet éttermek mellett, ami az ő folyamatos jelenléte nélkül is képes működni. Ezért álmodta meg a Bag-Dog szendvicseket, melynek marketingjére 25 millió forintot kért a befektetőktől 25 százalék tulajdonrészért cserébe.
Cápák között

A Konyhafőnök 2021-es győztese szendvicsekkel állt a Cápák elé

rtl.hurtl.hu

2023. február 5. 19:30

Bóza Roland, a gasztroreality 8. évadának legjobbja úgy döntött, hogy egy olyan vállalkozásba kezd a street food és gourmet éttermek mellett, ami az ő folyamatos jelenléte nélkül is képes működni. Ezért álmodta meg a Bag-Dog szendvicseket, melynek marketingjére 25 millió forintot kért a befektetőktől 25 százalék tulajdonrészért cserébe.

Így fogadták a Cápák A Konyhafőnök 2021-es győztesének szendvicseit!

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#bóza roland#A Konyhafőnök#győztes#pitch#szendvics#5. évad#5. rész#bag dog

Címlapról ajánljuk