DIVERZUM (Kia)A Kia fenntartható mobilitás különdíj jelöltje a Diverzum.
Cápák között

DIVERZUM (Kia)

rtl.hurtl.hu

2023. január 29. 19:30

A Kia fenntartható mobilitás különdíj jelöltje a Diverzum.

László Miki és Gyarmati Fanni a magyar diákságot képviselik. Egy olyan innovatív applikációt szeretnének fejleszteni, ami segít a fiataloknak a lehető legtöbbet kihozni a diákéveikből, és hozzájárul az anyagi függetlenségükhöz azáltal, hogy partnereinél jelentős kedvezményeket biztosít.


A Kiánál hiszünk abban, hogy a haladó, optimista és pozitív emberek változtatják meg a világot. Ezért olyan vállalkozásokat keresünk, akik számára ugyanezek az értékek fontosak: az inspiráció, a mobilitás mellett ökoszisztémában és környezettudatosságban gondolkodnak. Hasznos és kényelmes szolgáltatásokat nyújtunk nekik: ezzel szeretnénk nekik lehetőséget adni, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva közlekedjenek és szállítsák termékeiket, nyújtsák szolgáltatásaikat.

A különdíjjal is olyan vállalkozást szeretnénk jutalmazni, amely inspiráló, innovatív, kreatív, fenntarthatóságban gondolkodik, fontos számára az e-mobilitás. Az évad végén kiválasztott vállalkozásnak a Kia fenntartható mobilitás különdíjjal, az egy éves, Kia Niro Plug-in Hybrid autóhasználattal lehetőséget adunk, hogy a mobilitást a fenntarthatósággal párosíthassa.

Tudj meg többet a jelöltekről, a Kia fenntartható mobilitás különdíjról és a Kia e-mobilitási megoldásairól a honlapunkon: https://inspiracio.kiahungary.hu/

#Cápák között#diverzum#különdíj#jelölt#kia

Címlapról ajánljuk