Bulvár

„A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!” – G.w.M odapörkölt Azahriah-nak, miközben slusszkulcsok hevertek morzsás mellkasán

rtl.hurtl.hu

2023. március 28. 8:03

A rapper élő bejelentkezésében a követők hozzászólásai provokálták ki, hogy bizonygassa, ő is sikeres, és fellépett már a Papp László-arénában.

Régóta tart már a nemrég telt házas koncertet adó Azahriah és a luxuskörülményeit hangoztató G.w.M rapper nyilatkozatháborúja, amit nagyrészt a közösségi oldalaikon folytatnak ők maguk, valamint rajongóik.

Azahriah nemrég 12 ezer néző előtt, a koncertjén gúnyolódott riválisa zenéjén, Kulcsár Edina férje pedig tavaly egyebek mellett hugyosnak nevezte a zenészt. A viszály egyébként már tavaly év eleje óta tart, akkor ugyanis Azahriah keresetlen szavakkal illette a rapper feleségét (akkor még barátnőjét).

Mint a Bors hírül adta, ezúttal G.w.M szállt bele páros lábbal vetélytársába. Hétfő hajnali 1-es élő Instagram-bejelentkezésében az édesanyja és Kulcsár Edina által készített süteményt majszolta. Mint a lap kifejti, a rapper morzsás mellkasán 3 luxusautó kulcsa és milliós karórája hevert eszegetés közben.

Követőitől kétféle üzenetet kapott, vagy dicsérték és buzdították, hogy szóljon be Azahriah-nak, vagy pedig csípős megjegyzéseket intéztek hozzá. Egy ideig ignorálta ezeket, de nem sokáig tudta türtőztetni magát.

Lekornyikáltál 20 évet, aztán csak falunapok jutnak!

– írta az egyik hozzászóló G.w.M-nek, aki először csak büdös tojásnak nevezte az illetőt, de aztán mégis kifakadt:

Falunapok… Egy rappernek nincsen 60 milliós S-se. Jogos, baba?

– fordult Edinának a luxusautókra célozva. Ezen a ponton elszakadt nála a cérna, és úgy folytatta, Azahriah telt házas koncertjére utalva:

A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!

Megkérte Edinát, hogy vigye oda neki a luxusórát és a slusszkulcsokat, ezeket aztán a mellkasára sorakoztatta. G.w.M ezután azt mondta, hogy a Papp László-arénában már 2016-ban fellépett.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#Azahriah#gwm#instagram#viszály#luxus#slusszkulcs#luxusóra#sütemény

Címlapról ajánljuk