A román bíróság nem engedi ki a börtönből a nőket kizsákmányoló Tate-fivéreketA bíróság szerint nem lehet szabadlábon a testvérpár, akiket emberkereskedelem, nemi erőszak, valamint nők szexuális kihasználására létrehozott bűnszervezet alapításával gyanúsítanak.
Bulvár

A román bíróság nem engedi ki a börtönből a nőket kizsákmányoló Tate-fivéreket

rtl.hurtl.hu

2023. március 22. 18:56

A bíróság szerint nem lehet szabadlábon a testvérpár, akiket emberkereskedelem, nemi erőszak, valamint nők szexuális kihasználására létrehozott bűnszervezet alapításával gyanúsítanak.

Meghosszabbította a román bíróság a román influenszer testvérpár, Andrew és Tristan Tate letartóztatását – írja a BBC

Az ügyészek nem mutattak be új bizonyítékot a szerdai tárgyalásra, de mivel a gyanú szerint a bűncselekményeket folytatólagosan követhették el, úgy döntött a bíró, hogy maradjanak a börtönben.

Mateea Petrescu, a testvérek szóvivője szerint a testvárpárnak kárt okoz a letartóztatás folyamatos meghosszabbítása, és évek munkájába telik majd visszaépíteni a bizalmat feléjük. Az ügyvédjeik úgy vélik, elegendő lenne számukra a házi őrizet.

A fivéreket két román nővel együtt december végén vették őrizetbe emberkereskedelem, nemi erőszak, valamint nők szexuális kihasználására létrehozott bűnszervezet alapításának gyanújával. Tate és testvére tagadja, hogy bármilyen törvénysértést követtek volna el.

A román törvények szerint 6 hónapig lehet valaki letartóztatásban, egyelőre még nem emeltek ellenük vádat.

Nyitókép: Abdrew Tate és Tristan Tate. Fotó: Alex Nicodim/Anadolu Agency/Getty Images.

#Bulvár#andrew tate#Tristan Tate#letartóztatás#bukarest#románia#kizsákmányolás#nők

Címlapról ajánljuk