Bulvár

„Nem értem, hogy ez a 21 éves kis hugyos mit ugat a Petőfi Sándor-bajsza alatt” – keményen alázták Azahriah-t G.w.M rajongói

rtl.hurtl.hu

2023. március 18. 10:58

A háború folytatódik: miután Azahriah a koncertjén gúnyolódott a rapper zenéjén, a két sztár rajongói egymásnak estek a kommentszekciókban.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, Azahriah 12 ezer néző előtt, a koncertjén gúnyolódott ugyancsak felívelő pályán lévő riválisa, G.w.M rapper zenéjén: az RTL híradósai, Erős Antónia és Szellő István egy fiktív hírrel konferálták fel a mindössze 21 éves énekest. 

A kitalált történet szerint Azahriaht elrabolták, és „kellemetlen frekvenciák hallgattatásával kínozták”. Eközben a megkötözött énekest láthatta a közönség, ahogy G.w.M albumát hallgattatják vele.

Mint a Metropol felfigyelt rá, a történetről megjelent cikkek alatt egymásnak estek a kér sztár rajongói. 

Volt, aki úgy ítélte meg, hogy a két zenész ugyanabba a kategóriába tartozik:

Már szégyen kategória… Minek kell nyilvánosan alázni egymást? Egyik sem különb a másiktól.

Volt, aki Azahriah pártját fogta:

Szerintem már lassan egy évtizede nem követem a hazai zenei életet, ennek ellenére Azahriah-tól több zenét hallottam, plusz több sikert is, mint a másik kettőtől együttvéve. Szerintem ez elárul egy s mást arról, ki is a nagyobb előadó.

De sok G.w.M-rajongó is hozzászólt, egyikük például így:

Nem értem, hogy ez a 21 éves kis h*gyos mit ugat a Petőfi Sándor-bajsza alatt. Ugyanúgy el fog tűnni a süllyesztőben, mint a többi pávafejű.

Utóbbi hozzászólásnak az az érdekessége, hogy G.w.M szóhasználatát kölcsönzi: Kulcsár Edina férje ugyanis tavaly júliusban nevezte hugyosnak a zenészt –  a viszály egyébként már tavaly év eleje óta tart, akkor ugyanis Azahriah keresetlen szavakkal illette a rapper feleségét (akkor még barátnőjét).

A mostani flamewarban az Azahriah-rajongók nem hagyták magukat:

Egy szó, mint száz, Azahriah Magyarország mai legjobb zenésze, G.w.M pedig a kolbászfesztiválok királya.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#Azahriah#gwm#alázás#kommentek#koncert#botrány

Címlapról ajánljuk