Bulvár

Súlyosbításért fellebbezett az ügyészség, folytatódik Árpa Attila drogpere

rtl.hurtl.hu

2023. február 12. 12:54

A hétfői ítélettel nincs vége a négy éve húzódó ügynek.

A héten ítélet született Árpa Attila drogperében, de mint ahogy a Bors megtudta: Árpa nem fogadta el a drogbirtoklás miatt kapott pénzbírságot, az ügyészség pedig súlyosbításért fellebbezett.

Árpa Attilánál 2019-ben házkutatást tartott a rendőrség, aminek során nagy mennyiségű drogot foglaltak le, a színész lett az ügy másodrendű vádlottja.

A lap szerint a gyanúsítottak, köztük Árpa is, jól ismerik egymást: egyikőjük filmesként dolgozik, míg a többiek civil életet élnek. A Fővárosi Főügyészség végül az 5 férfival szemben szabadságvesztés büntetést indítványozott, közülük háromra próbaidőre felfüggesztve.

Végül egyikőjük ügyét elkülönítették a többiekétől, ő lett az elsőrendű vádlott, aki letöltendő börtönbüntetést kapott első fokon.

Árpáék mindössze pénzbüntetést kaptak birtoklásért, mivel a terjesztés vádja nem állta meg a helyét. A Bors elérte telefonon a színészt, aki elmondta, hogy nagyon meglepte őket az ügyészség fellebbezése, de így nem tehettek mást, fellebbeztek ők is.

Persze, a hátam közepére nem kívánom már ezt az egészet, és komolyan úgy voltam vele, hogy kifizetem inkább a másfél millió forintot, csak legyen már vége, de ha ők nem engedik el a koncot, akkor bizony én sem hagyom magam! Eleve azt kérdezem: hogy lehet kábítószer birtoklásért elítélni, ha nem is volt nálam fizikailag semmi? A fogyasztást sosem tagadtam. Meg fogom várni, mi sül ki ebből az egészből, de azt már most megígérhetem, hogy nem hagyom magam. Elég volt. Feljelentést fogok tenni hivatali visszaélés és elfogultság miatt

mondta Árpa Attila.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#árpa attila#drog#fellebbezés#bíróság#per#ügyészség

Címlapról ajánljuk