Bulvár

Britney Spears videót posztolt arról, hogy monokiniben mászkál a parton és helikopterezést javasol a fogyni vágyóknak

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 12:37

Britney nem fél megmutatni csupasz testét, így az egzotikus tengerparton is hamar lekerült róla a bikinifelső.

Az énekesnő és kedvese júniusban házasodtak össze, ezért élete legboldogabb pillanatait éli újdonsült férjével, Sam Ashgarival. Esküvőjükön többek között Selena Gomez és Drew Berrymore is a friss házaspárral ünnepelt. A szerelmesek kis hajója már az álmok tengerén ringatózik, magyarul trópusi szigetek körül szelik a habokat a jachtjukkal, Britney pedig igyekszik megosztani minden boldog percüket.

Legutóbb Instagramon tett közzé egy videót, amin férjével önfeledten élvezik egymás társaságát. A poszt alatt meg is magyarázta extrém viselkedését:

Én játszom a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film főszerepét 😒😒😒😳😳😳😂😂😂 Kellően ellenszenves vagyok? Szerintetek igaz? 😈 😈😈🙈🙈🙈🌹🌹🌹


Ezen a videón, bár erős volt a menetszél, még fennmaradt Britney testén a bikinifelső, de aztán nem sokkal első posztja után egy olyan videót tett ki, amitől felrobant az internet. Az énekesnő a fehér homokos tengerparton sütette testét, de melleit csak kezével takarta el.

A nászút második része: itt vagyunk ebben a hihetetlen trópusi paradicsomban… Nem, ez nem egy elvadult kampány… Ez én vagyok, ahogy egyszerűen csak élem az életem!!! Ez történik, amikor két hétig jachttal járod a szigeteket … szigetről szigetre járni őrületes!

Britney az élménybeszámoló mellett fogyókúrás tanácsokkal is ellátta nőtársait:

Lányok, ha fogyni akartok, repüljetek helikopterrel: az idegességtől minden víz lemegy rólatok. Szerintem én ledobtam közel másfél kilogrammot egy nap.

Arról, hogy az énekesnő mennyire szeret magáról meztelen képeket posztolni, már korábban is megemlékeztünk.

Nyitókép: Kevin Winter / Staff / Getty Images

Forrás: justjared.com

#Bulvár#britney spears#bikini#meztelen#mellek#nászút#sam ashgari#tengerpart

Címlapról ajánljuk