Belföld

Lesújtott a válság: Kocsis Máté drámai videóban beszél arról, hogy el kellett ajándékoznia pár aranyhalát

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 19:29

Fájó döntés volt. De meghozta. 

Ahogy megírtuk, csütörtökön sajtótájékoztatón számolt be a Fidesz-KDNP pártszövetség parlamenti ülésszakkezdő közös frakcióülésének eddigi eredményeiről a két frakcióvezető, Kocsis Máté (Fidesz) és Simicskó István (KDNP).

Amellett, hogy Kocsis bejelentette, hogy a két frakció arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt az Oroszország elleni európai szankciókról, történt egy minden ízében könnyfakasztó jelenet is, amelyet a Hír TV vett fel és a 444.hu szúrt ki.

Egy újságíró megkérdezte Kocsisékat, hogy ők személy szerint hogyan takarékoskodnak az energiaválság közepette, mire Kocsis közölte, hogy 

el kellett ajándékoznia az aranyhalait. 

„Volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak egyébként. Az aranyhalakat elvittem egy barátomhoz, akinek van egy kisméretű kerti tava, és oda betettem őket. Megszüntettem az egyik akváriumomat. Aki tart akváriumot, az tudja, hogy az egy nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás… Ez például nekem mint aki 35 éve tartok halakat, egy fájó döntés volt, de meghoztam.”

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

#Belföld#kocsis máté#aranyhal#hal#hír tv

Címlapról ajánljuk