Barátok közt

Előző rész (2015. november 19.)

rtl.hurtl.hu

2015. november 19. 20:15

Vajon megtudja Ottó a teljes igazságot Róberttől? A túlterhelt Júlia nem várt meglepetést kap a családjától. Ludwig közli, hogy gyereket szeretne Ágnestől.

 

Ottó elhatározza, hogy keres valami bizonyítékot vagy jelet arra, hogy Róbert az apja. Először furcsán méregeti Róbertet, majd kérdezgetni kezdi az anyja és Róbert kapcsolatáról. Nórának és Róbertnek feltűnik Ottó furcsa viselkedése, Nóra szerint Ottónak szüksége van egy apafigurára, és azt javasolja Róbertnek, hogy beszéljen Ottóval. Ottó és Róbert munka előtt beszélgetnek, Ludwig csatlakozik hozzájuk, és amíg Ottó a mosdóba megy, beszól Róbertnek, hogy biztos nem mondta el a teljes igazságot Ottónak a balesetről, és arról, hogy Ottó apja Róbert miatt halt meg. Róbert azzal védekezik, hogy nem szeretne hülye helyzetet teremteni a teljes igazsággal. Ottó véletlenül meghallja a beszélgetés végét, ami megerősíti eddigi gyanúját. Ottó szembesíti Róbertet azzal, hogy tudja, Róbert a valódi apja, de Róbert elmagyarázza neki, hogy ez nem igaz. Viszont kéri, hogy ne említse ezt Ottó az anyukájának, mert szörnyen fájna neki.

 

A munkával és a ház körüli teendőkkel leterhelt Júlia fáradtan dolgozik, még csak nem is reggelizett. Ágnes, akinek szintén tele van a hócipője kitalálja, hogy hagyják a munkát későbbre, és pezsgős reggelizzenek az irodában. Közben beszélgetnek, és panaszkodnak egymásnak. Júlia szeretne csak egyszer az életben arra hazaérni, hogy a családja elvégzett néhány házimunkát. Ágnes szembesíti azzal, hogy ez nem igaz, Júlia szereti, ha szükség van rá. Júlia belátja, hogy valóban boldoggá teszi a családanyaság. Mégis Attila meglepetéssel áll elő: alkalmazott egy dögös házvezetőnőt.

 

Ludwig közli Ágnessel, hogy feladatokat szán neki. Ágnes izgatott és kíváncsi, azt gondolja, valami üzleti ügy, de Ludwig nem mondja el neki, hogy mire gondolt, végül annyit elárul, hogy nem üzleti ügy. Ágnes csalódott. Másnap együtt reggelizik Júliával, és elpanaszolja neki, hogy rosszul érinti, hogy időnként Ludwig csak egy tipikus háziasszonyként kezeli. Pedig sokkal inkább el tudja képzelni magát üzletasszonyként, mint családanyaként. Később Ludwig közli vele, hogy gyereket szeretne Ágnestől.

 

#Barátok közt#igazság#család#meglepetés#gyerek#mayer ottó#schneider róbert#illés júlia#schneider ludwig#berényi ágnes#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk