Barátok közt

Exkluzív: Kulisszatitkok az autóbaleset forgatásáról

rtl.hurtl.hu

2015. október 7. 17:20

A rendező, Kinizsi Ottó részletesen beavatott minket a forgatás előtti előkészületekbe, és az izgalmas jelenetek felvételeibe.

Óriási robbanással és hatalmas füsttel zárult a Barátok közt férfi karaktereinek szomorú balesete. Timi által elrejtett kígyó igazi pánik hangulatot idézett elő a kormány mögött ülő Attilánál. Élő csúszómászót használtak a forgatáson, habár egy életszerű preparált kígyóval is készült  a stáb. egyrészt az élő állat biztonsága érdekében, másrészt ha netán valakinek inába szállna a bátorsága.
Azért Solti Ádám azt nyilatkozta, hogy eléggé ideges volt az elején a hidegvérű állat miatt.



Ottó elmesélte, több hetes előkészületet vett igénybe a csattanós jelenet, ugyanis ki kellett választaniuk a tökéletes helyszínt, a kidőlt lámpaoszlopot, például a kellékesek szállították a Pest környéki helyszínre. Több napig forgatták a jeleneteket a legkülönbözőbb kameraállásokból, hogy a nézők minél jobban átéljék a megrázó balesetet.




A legnagyobb fejtörést Berényi Attila autója okozta, hiszen nem törhették össze a valódi négykerekűt. „Nem azt a játszóautót törtük össze, amivel egyébként játszunk" – árulte el Ottó, a gyártási részleg három hét alatt beszerezte Attila autójának a törött mását.


Attila, vagyis Domokos László „soha meg ne tudjam érzésnek" definiálta az autóbaleset élményét, valójában a sorozatbeli fiúk megússzák a csattanást, kivéve Tóbiást, aki súlyos állapotba kerül.

Hogyan fog alakulni Tóbiás sorsa?

Az izgalmas cikkekért látogass el minden nap az Barátok közt hivatalos facebook-oldalára és az oldalunkra.

#Barátok közt#baleset#tragédia#forgatás#kulisszatitkok#berényi attila#solti ádám#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk