Barátok közt

Előző rész (2012. március 01.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 1. 20:00

Júlia rájön, hogy jól választott. Luca megmenti a csirkék életét. Claudia meddig tudja tolerálni László piszkálódását?

Attila és Júlia úgy döntenek, visszatérnek régi életükhöz és partnerükhöz. Később a bűntudatos Attila megkéri Nórát, mondja le az általa szervezett utazást, mert ő akarta kiválasztani a helyet, ahová mennének. Nóra attól tart, kezd olyan lenni, mint egy házisárkány. Miközben Júlia akaratlanul is Attilára gondol, Attila biztosítja róla Nórát, hogy nem lett belőle házisárkány. Júlia örül, hogy a „nagyszerű apát” választotta a „forróvérű szerető” helyett.

Luca továbbra is félti a csirkék életét, de Bözsit ez nem hatja meg. Luca rájön, hogy Bözsinek nem is fáj a lába, és eltárolja az információt. Aznap este kicsempész egy tojást a hűtőből, miközben Bözsi megpróbálja rábeszélni Alizt, menjen férjhez. Luca terve, hogy megmutatja Bözsinek, az egyik csirke tojást tojt, rosszul sül el, de Bözsi alkut köt Lucával. Aliz később rájön, Luca elmondta a titkait Bözsinek.

Claudia lehordja Lászlót, amiért meghiúsította a prezentációját, de Lászlót nem érdekli. Kinga és Claudia arról beszélgetnek, mit kellene tennie Gabinak Lászlóval kapcsolatban. Gabi végül felajánlja segítségét Lászlónak az irodában, de ő azt mondja, nincs szüksége sajnálkozásra. László elnézést kér Claudiától, de Claudia hamar rájön, hogy László csak egy újabb „tréfát” eszelt ki. Figyelmezteti Lászlót, ne viselkedjen úgy, mint egy gyerek, de ő remekül szórakozik. László aznap este egy másik ügyfél előtt hozza rendkívül kínos helyzetbe Claudiát. Claudiának elege van Lászlóból, és közli vele, hogy kiköltözik a közös irodából.

Címlapról ajánljuk