Barátok közt

Előző rész (2012. február 29.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 29. 20:00

Bözsi mama titkol valamit? Claudia megtudja, hogy László rosszul viseli, ha szeretetből nevelni próbálják. Júlia rájön valamire, és megretten.

Miután váratlanul beállított a nagyanyja, Aliz titokban fellélegzik, hogy Bözsi csak egy hétig szándékozik maradni. Bözsi azt mondja, azért jött, hogy egy szakorvossal megvizsgáltassa fájós bal lábát. Géza azonnal megkedveli Bözsit, és a szimpátia kölcsönös, mivel Bözsi örül, hogy Aliz talált magának egy rendes férfit. Luca nevet ad a csirkéknek, és könyörög az anyjának, ne belőlük legyen a vacsora. Luca boldog, hogy Aliz megkíméli a csirkék életét. Aliz észreveszi, hogy Bözsi hirtelen a másik lábára kezdett el sántítani, és kérdőre vonja.

Claudia és egy potenciális ügyfél megbeszélését, László távollétének következtében, megzavarják. Claudia megtudja, hogy László és Gabi szakítottak. Claudia visszaparancsolja Lászlót az irodába. László megígéri, hogy fel fogja venni a telefonjait. Claudia rájön, hogy László az ő mobiljára továbbíttatta a hívásait. Dühösen kioktatja Lászlót, és azt mondja, holnap térjen vissza a munkahelyére. László megjelenik az irodában, zilált külsővel, és tönkreteszi Claudia prezentációját.

Attila és Júlia titkolják a történteket Miklós előtt, aztán Júlia rájön, hogy esemény utáni tablettát kell szereznie. Claudia azonban feltartja, aztán Péter kéri meg, vigye el kocsival a bevásárlóközpontba. Közben Attila nehezen tudja leplezni idegességét, amikor Nóra beugrik hozzá. Júliát megint feltartják, amikor András és Máté érkeznek, és ajándékot hoznak neki. Júlián erőt vesz a bűntudat, amikor András megköszöni neki, hogy ilyen jó anya és feleség. Végül sírva fakad, de maga is meglepődik azon, hogy egyáltalán nem bánja, hogy lefeküdt Attilával.

Címlapról ajánljuk