Barátok közt

Előző rész (2012. február 28.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 28. 20:00

Aliz akciója lelepleződik. Gabi és László képesek lesznek továbbra is együtt dolgozni? Júlia és Attila elmélyítik kapcsolatukat.

Claudia közli Alizzal, hogy a szendvicseknek nagy sikerük volt, és elkéri a számlát. Aliz azt hazudja, hogy fent hagyta, és szerez valahonnan egy számlát Katica nevű vállalkozásától. Claudia később megkapja a számlát Aliztól, de kitör a botrány, amikor felhívja a bélyegzőn levő telefonszámot, és kiderül, hogy a számla hamis. Claudia kirúgja Alizt. Aliz el van keseredve, hogy elveszítette az egyetlen munkát, amihez értett, és elmondja Szabinak, mi történt, de ő azt mondja, ne essen pánikba, és megígéri, hogy majd kitalálnak valamit. Ekkor azonban Alizon a rémület sora, mert megszólal a csengő, és Aliz a nagyanyját látja meg az ajtó előtt.

Gabi „árulásától” összetörve László elmondja Miklósnak, hogy szakítottak. Miklós továbbadja a hírt Nórának és Andrásnak. Beszélgetésüket meghallja Vilmos, aki a háttérben takarít. Gabi később bemegy az irodába, hogy leszedje az íróasztalát, és megmondja Lászlónak, hogy nem dolgozhatnak tovább együtt. Vilmos később beszél Gabival, akit bosszant, hogy Vilmos László pártját fogja. Frusztrációja erősödik, amikor beállít Miklós, és beolvas neki. Gabi becsapja az ajtót Miklós orra előtt. Később megjelenik Tibor a lánya, Eszter rajzával, és Gabi meghatódik.

Miközben Attila és Nóra reggel szeretkeznek, András tréfálkozik Júliával a hotelból hozott mini szappanok kapcsán. Júlia és Attila próbálnak munkatársakhoz illően viselkedni az irodában, mintha az a „majdnem” meg sem történt volna. Nóra érkezése zavarja meg őket, aki bejelenti, hogy ő és András egész délelőtt egy építkezésen lesznek. Júlia kimegy a kocsihoz néhány mappáért. Amikor visszatér, a lépcsőházban összefut Attilával, és megcsókolják egymást. Később az irodában szenvedélyesen szeretkeznek.

Címlapról ajánljuk