Barátok közt

Alizék váratlan látogatója

rtl.hurtl.hu

2012. február 28. 20:00

Fekete Bözsi, Aliz nagymamája váratlanul betoppan a Mátyás király térre.

Még a víz is kiverte Alizt, mikor meglátta lakása ajtajában nagymamáját, Bözsi nénit. A csupa szív nagymamával ugyanis sok konfliktusa volt Aliznak. Világszemléletük annyira különböző, hogy emiatt többször összeszólalkoztak már. Bözsi néni felfogása rettenetesen távol áll a fővárosi életfelfogástól. Nem tudja megérteni, miért van annyi egyedülálló anyuka, mit jelent és mire jó a szinglilét és miért vállnak el a házaspárok az első adandó problémánál.

Akármilyen is furcsa, de ő még hisz a hagyományos értékekben. Szerinte egy férfinek a családfenntartás a dolga, a nőnek pedig a tűzhely és a gyermekek mellett a helye. Aliz pedig egyáltalán nem így gondolja, egyedül neveli gyermekét, igaz most boldog párt alkotnak Gézával, de az állandó és biztos kapcsolatok meglehetősen ritkák az ő életében.

Bözsi néni most biztos örül, hogy Aliz végre talált magának egy jó kiállású férfit, aki nemcsak őt, hanem lányát, Lucát is szereti.

Vajon, hogy folytatódik Bözsi néni története? Mennyire próbál beleavatkozni unokája életbe? Tartsanak velünk minden hétköznap este és hamarosan kiderül.

Címlapról ajánljuk