Barátok közt

Előző rész (2012. február 27.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 27. 20:00

Júlia és Attila tudnak otthon titkot tartani? Zsolt képes tovább finanszírozni Zsófi vásárlási rohamait? Gabi hagyja, hogy László bokszzsáknak használja?

Júlia és Attila úgy döntenek, nem mondják el a családnak, hogy közös szobába kényszerültek a hotelben. Közben Nóra látja, hogy András harcol a gyerekekkel. Amikor Bandi azzal ugratja Mátét, hogy még csak egy kisgyerek, Máté azzal akarja bizonyítani, hogy nincs igaza, hogy felmászik egy polcra, de lezuhan. Nóra és András megállapodnak, hogy nem szólnak Júliának a balesetről, hogy megkíméljék az aggódástól. Otthon Júlia lerázza magáról Claudia figyelmeztetését, hagyja abba ezt az őrültséget Attilával, Attilát pedig kissé feldúlja a hír, hogy ő és Nóra együtt vacsoráznak Júliával és Andrással. A kínos vacsora során kiderül, hogy Nóra és András eltitkolták Máté balesetét.

Zsolt megkapja a részét Aliztól, Szabitól és Kingától az illegális szendvicsgyártásból, cserébe a hallgatásáért. Aliz azt hazudja Claudiának, hogy minden rendben van a „partiszerviz céggel”. Luca felfedezi, hogy nincs meg a karkötője, és kénytelenek szétszedni és újra összecsomagolni a szendvicseket, hogy megtalálják. Miközben Zsófi egy trükkel elrejti Zsolt elöl legújabb vásárlási rohama bizonyítékait, Claudia majdnem lebuktatja a hevenyészett „partiszerviz” társaságot, amikor a kocsihoz viszik a szendvicseket. Aliz azt hazudja, hogy félreértés történt, és ide hozták a szendvicseket. Közben Zsolt ellenőrzi a bankszámláját, és frusztráltan értesül róla, hogy egyenlege mínuszban van.

Gabi majdnem elolvad a játszótéren, amikor Eszter megvallja, hogy nagyon hiányzik neki az édesanyja. Szembeszáll Lászlóval, aki azt állítja, hogy Tibor csak azért kerülgeti, mert le akarja fektetni. László dühösen elrohan, és szándékosan belerúg Eszter madárijesztőjébe, Tibornak pedig azt mondja, máshol keressen anyát a gyerekeinek. Bár Gabi úgy dönt, ad még egy lehetőséget Lászlónak, ő tovább kínozza, mire Gabi szakít vele.

Címlapról ajánljuk