Barátok közt

Előző rész (2012. február 24.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 24. 20:00

Rita mindent megtesz, hogy Miklóst tudatlanságban tartsa. Tibor meglepi Gabit. Aliznak van egy ötlete, hogyan kereshetne egy kis pénzt.

Rita úgy próbálja visszanyerni Miklós bizalmát, hogy mindent megmagyaráz, ami a magánnyomozó jelentésében van, de Miklós tovább gyanakszik. Claudia később megbántja Hannát, amikor figyelmezteti, vigyázzon a pénzre, amit Valter hagyott rá, és finoman céloz rá, hogy Rita esetleg el akarja szedni tőle. Közben Rita elégeti a nyomozó jelentéséből kilopott lapokat, aztán találkozik Zsomborral, aki sürgeti, hogy szerezzen pénzt Hannától vagy Miklóstól, de minél előbb. Miklós gyanútlanul közli a magánnyomozóval, hogy nem tart igényt további szolgálataira, Balázsnak pedig megmondja, hogy a laptopját hamarosan megjavítják.

Tibor úgy látja, hogy Gabi túl sokat dolgozik László távollétében, de nem sikerül rábeszélnie, hogy tartson szünetet, ezért egy trükkel mozdítja ki Gabit az irodából. Gabinak jólesik, hogy Tibor elviszi piknikezni a lányával. Gabinak imponál, hogy Tibor megvallja neki: nincs számára semmi fontosabb a családnál. László később felhívja Gabit, és elképed, amikor megtudja, hogy Gabi jól érzi magát Tibor és Eszter társaságában.

Claudia beolvas Aliznak, amiért nem talált meg egy partiszervizt, amelyik a szendvicseket készítené egy rendezvényre. Közben Zsófit dühíti, hogy Zsolt nem hajlandó elmenni vele sehová. Aliznak az az ötlete támad, hogy otthon elkészíti a szendvicseket, és keres egy kis pénzt, de Kinga nem hajlandó részt venni, mert nem akarja elárulni Zsoltot. Miután azonban megtudja, hogy Miklós felemeli a lakbérét, és hogy Zsófi szórja Zsolt pénzét, miközben Szabi alig tud megélni, meggondolja magát. Zsófi később beolvas Zsoltnak, amiért nem akar fizetést adni Szabinak, amíg a kávéház be lesz zárva. Zsolt túl fáradt ahhoz, hogy Zsófival vitatkozzon. Átmegy Szabihoz, hogy fizessen neki, és döbbenten fedezi fel a „szendvicsgyárat”.

Címlapról ajánljuk